Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Plastia cserepek

önöntöző cserepek és önöntöző virágládák ♦ orchidea kaspók ♦ fali cserepek ♦ vázák ♦  locsolókannák ♦ madáretetők ♦ beltéri kaspók ♦ csíráztató edények ♦ mini üvegházak palántaneveléshez


Emberek, akik szenvedélyesen mártják a kezüket a koszba, és élvezik az illatos fűszernövények, a lédús paradicsom betakarítását, a színes virágok áradatát vagy a zöld dzsungelt a lakásban.

Az önöntöző virágládák elsősorban belső és külső használatra készült, szoba- és dísznövények, gyógynövények, fűszernövények termesztésére alkalmasak. Minden szezon után könnyedén szétszedheti, megtisztíthatja és előkészítheti a következő tavaszra.

 

MIÉRT JÓ EGY ÖNÖNTÖZŐ CSERÉP?

 • folyamatos és kiegyensúlyozott vízellátást biztosít
 • automatikus vízadagolás
 • gazdaságos és környezettudatos
 • elmehetsz nyaralni anélkül, hogy virágaid megsínylenék azt
 • nincs túlöntözés, pontosan annyit vizet adagol, amennyire a növényednek szüksége van
 • kültéren és beltéren egyaránt működik
   

A Plastia önöntöző virágládái tökéletes választás

 • kezdőknek és lazáknak
 • extra intelligenseknek és praktikumra törekvőknek
 • kalandozóknak
 • NEKED!

Az újrahasznosítás fontos tényező a Plastia termékei esetében, ezért műanyagot csak olyan termékek előállításához használnak fel, amelyeknél pótolhatatlan. Újrahasznosított műanyagból készülnek azok a belső alkatrészek és termékek, amelyek kevésbé vannak napfénynek és a különböző időjárási viszonyoknak kitéve.

 

 

 

plastia madáretetőkItt azonban még nem ér véget a sor.
Hiszen a természet egyensúlyának megőrzését biztosító madarakra is gondoltak. Madáretetők, madárfürdők kihelyezésével segíthetünk számukra a hideg időkkel szemben.

Rendezés:
Nézet:

Forradalmi változás a virágöntözésben modern designnal ötvözve, amelyet hozzáértés és lelkesedés koronáz meg! 

Ezek azok az összetevők, amelyekből a PLASTIA 1993 óta sikeresen fejlődik. Az önöntöző cserepek, valamint egyéb külső és belső kertészeti eszközök összetétele folyamatos fejlesztés alatt áll a vásárlók igényeihez mérten.

A lényeg azonban sosem változik: az eredeti, kiváló dizájn, a minőség és a termékek tökéletes funkcionalitására törekvés.

A Plastia állandóan keresi az eszközök fejlesztésének módjait és törekszik teljes életciklusuk során a maximális fenntarthatóságra. Figyelembe veszi a termékei környezetre gyakorolt hatását, összekapcsolja a dizájnt a funkcióval és olyan eszközöket hoz létre, amelyek az emberek és a környezet számára egyaránt hasznosak. Éppen ezért termelőkkel, professzionális kertészekkel és virágkötőkkel dolgozik együtt a fejlesztésben, akikkel közösen tesz megfontolt lépéseket a körforgásos gazdaság útján.