Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kolmax gumicsizmák

A Kolmax egy 15 éve működő lengyel cég, mely női, férfi és gyerek gumicsizmák gyártásával foglalkozik. A márka küldetése egyrészt az Ön kényelmének és elégedettségének folyamatos növelése, másrészt a termékek kiváló minőségének, könnyű súlyának és ellenállóképességének megtartása. 


Speciális anyag
A Kolmax korszerű és fejlett technológiát alkalmazva készíti csizmáit, melyek praktikusak, valamint kényelmes használatot biztosítanak. A minőségi EVA anyag egy olyan környezetkímélő habanyag, mely számos előnnyel rendelkezik. Kiváló hőszigetelő, véd a hideg ellen és fagy esetén sem keményedik meg. Vízálló, tehát nem engedi át a nedvességet, valamint magas komfortérzet jellemzi, hiszen rugalmasan illeszkedik viselője lábához. Rugalmasságának, ütésálló képességének és UV ellenállóságának köszönhető a rendkívül hosszan tartó és biztonságos használat is, mivel a csizma nem töredezik, repedezik vagy színeződik el.


Mindenki számára megfelelő választás
A Kolmax olyan termékeket is kínál, amelyek a legkisebbek igényeire lettek szabva. A gyerekek számára számos színváltozatban elérhető csizmák, béléssel, valamint kivehető béléssel is kaphatók, melyek egész évben megfelelő védelmet nyújtanak számukra. Női és férfi csizmák modern dizájnnal, kényelmes lábfejjel és orr-résszel, valamint különböző hosszúságú és típusú szárrésszel kialakítottak, melyeknek tisztítása rendkívül egyszerű. Annak érdekében, hogy a munkavégzés minden korosztály számára kényelmessé és tehermentessé váljon, a csizmákat könnyű súllyal alakították ki. 

Rendezés:
Nézet:
4.689 Ft (3.692 Ft + ÁFA)
5.448 Ft (4.290 Ft + ÁFA)
8.894 Ft (7.003 Ft + ÁFA)
8.894 Ft (7.003 Ft + ÁFA)
9.794 Ft (7.712 Ft + ÁFA)
9.794 Ft (7.712 Ft + ÁFA)
2.889 Ft (2.275 Ft + ÁFA)
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)