Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NISHIGAKI

Összhangban a kertjével!

Japán acél kerti szerszámok, a hagyományos és modern technológia ötvözésével, a könnyű használatért és kiváló minőségért.


Nishigaki - 40 éves tapasztalat az acél kerti szerszám gyártásban

 

A Nishigaki egy családi tulajdonban lévő kerti eszköz készítő manufaktúra, Japán történelmi jelentőséggel bíró kovács városából Mikiből. A városban, amit Japánban a legidősebb kovácsvárosnak tekintek már több mint 400 éve készítik a kiváló minőségű Japán acél eszközöket. Olyan minőségi termékeket gyártanak, melyek ötvözik a modern kor technológiáját a hagyományos japán technikákkal. Ennek eredményeként a Nishigaki évtizedek óta készít kiváló, a kor követelményeinek megfelelő kertészeti eszközöket.

Ha számít a minőség a kertjében is, akkor Nishigaki!

A Nishigaki metszőolló egyedi kialakításának köszönhetően hosszú ideig lesz segítségére a kerti munkák során. Na de milyen a jó metszőolló?
Fontos, hogy biztonságos és kényelmes használatot nyújtson, minőségi, precíz eredménnyel. A Nishigaki metszőollói magas széntartalmú acélpengékkel és csúszásmentes markolattal vannak ellátva, melyeknek köszönhetően az Ön számára is élmény lesz a munka.

 

nishigaki ágvágókA speciális vágó karral ellátott ágvágó jelentősen megnöveli a karra kifejtett vágó erőt. Az akár 100 fokig kinyitható karoknak köszönhetően 13-szor nagyobb erőt képes kifejteni vágáskor, mint egy hagyományos ágvágóval, ezáltal könnyedén elvágja még a 4 cm vastag ágakat is. Gyümölcsszedő funkcióval ellátott változata szüretelésnél is nagy segítségére lehet. Teleszkópos nyelének köszönhetően a magasban lévő ágakat is könnyedén elvágja.

 

A Nishigakit profi munkára tervezték!

A Nishigaki akkumulátoros ágvágói és sövényvágói azoknak a kertészeknek lettek kifejlesztve, akiknek igazán számít milyen eszközzel dolgoznak. A könnyű kialakításnak és a derékra rögzíthető akkumulátornak köszönhetően a hosszabb munkafolyamatok során is könnyű és megbízható társ. Csak nyomja meg a ravaszt és 1 mp alatt elvágja az akár 4 cm-es ágat is. A magasabban lévő ágak sem okoznak gondot, ugyanis több méretben, 75 cm-től 2 m-ig kaphatók. A tapadásmentes és cserélhető éleknek köszönhetően hosszú ideig segíti majd a munkáját, akár ültetvények metszéséről, park gondozásról, erdészeti munkákról beszélünk.

Rendezés:
Nézet: